God natt torsdag

Isabella verkar sova oroligt i natt med så det är nog bara för mig att krypa ner så man får lite sömn iallafall. Imorgon ska jag iväg och klippa mig och det ska bli skönt. På kvällen ska jag leka flyttgubbe och hjälpa en av mina bästa vänner att flytta närmare mig vilket jag mer än gärna hjälper till med 🙂
Ikväll har vi busat, dansat, lekt och myst så det har stått härliga till här hemma. Regnet försvann oxå så vi fick ut Tjorven på en runda fast hon ville bara gå runt huset och hon är ju envis som en åsna så vi gillade läget och gick hem och fortsatte att stojja här hemma innan vällingen.
Hoppas ni oxå hade en rolig kväll!


Isabella tittar på barnprogram innan vällingen, närsynt? 🙂


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *