Tisdag

Varför är det alltid så att när man för en gångs skull har en tid att passa på förmiddagen så går allt fel här hemma och man får stressa som en tok? Idag mötte vi upp Tezzan på stan och handlade färg och lakan så hon kan måla en fin fiskdamm till Isabellas kalas. Tezzan målade nämligen en jättefin till hennes sytersons kalas och nu har hon som sagt lovat att måla åt oss oxå 🙂 Hon är så snäll och duktig!
Efter handlingen på Panduro (där jag oxå köpte jätte söta påsar till fiskdammen) gick vi och åt lunch, det blev Tacobar! Alltid lika gott 🙂
Isabellas näsa rinner idag värre än när man sätter på en kran och hon är lite varm så det blev en kort date med Tezzan. Tanken var att vi skulle gå till "Rum för barn" eller öppna förskolan men det går ju inte när hon är lite risig. Jag hoppas att dom här tänderna kan ta och spricka igenom snart, just nu har hon 5 eller 6 färdiga och 2 eller 3 stycken nya på gång! För tillfället sover hon lite middag sötnosen!
Riktigt fint och härligt väder idag med fast det var lite kallt i morse faktiskt.
Hoppas ni också har kanonväder!

                                 Bild: http://tezaloniki.bloggagratis.se/

Denna målade Tezzan till sin systersons kalas, fin ellerhur? Snart har vi en liknande 🙂


Isabella kröp ner till Tjorven imorse och dom myste och busade lite med varandra 🙂


En snorig liten prinsessa med glansiga ögon på väg hem från stan med tunnelbanan


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *