Bästisar

Isabella älskar att mysa och busa med Tjorven. Tjorven tycker oxå om det, ibland! 🙂 Men hon är världens snällaste hund och älskar att leka med barn. Tycker hon det är jobbigt så suckar hon bara lite och går antingen därifrån eller så lägger hon sig bara pladaskt ner på golvet och somnar 🙂 Det är så härligt att se när dom har så roligt tillsammans och att dom verkligen bryr sig om varandra. Är Isabella ledsen så kommer Tjorven ofta och ska "kolla läget". När Tjorven ska gå ut hämtar Isabella hennes sele och reflexväst och försöker att klä på Tjorven. När Tjorven sedan kommer in från promenaden skiner Isabella upp som en sol och ska klappa och krama Tjorven massor….
Dom är så söta mina sötnosar!


Myspys!


Isabella vill ge Tjorven en av sina sliskigaste pussar… 🙂

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *