Mitt nya lilla projekt

I onsdags var jag på Frälsningsarméns butik –Sally Ann som ligger på Hornsgatan, en butik för rättvis handel. Jag har sedan en lång tid tillbaka letat efter några snygga bokstöd till kokböckerna i köket. En idé kläcktes i mitt huvud och den idén var att köpa bokstäver som skulle fungera just som bokstöd. Men när jag kom till Sally Ann-butiken så visade det sig att bokstäverna som jag tänkt på inte var tillräckligt tunga men jag kunde bara inte släppa min idé och köpte dom iallafall. Så nu ska jag måla dom vita och sedan ska dom få stå mellan kokböckerna ändå. Funkar det helt enkelt inte så får dom stå på hyllan ovanför som prydnad. Vad tror ni, kommer det att bli snyggt? Jag tror och hoppas på det iallafall! Nu ska jag bara köpa vit färg så jag kan sätta igång och måla någon dag 🙂


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *