När man tittar bort 1 sekund….

Då ryker min frukost och det är yoghurt överallt… 🙂
Idag skiner solen och det är valborg! Vi ska njuta av en långhelg tillsammans hela familjen. G skulle egentligen jobba ikväll men han fick ledigt men han har jouren om det skiter sig för dom. Vi blir hemma och njuter av en god middag och det blir ingen brasa i år eftersom brasorna inte tänds förrens det är sovdags för vår minsta familjemedlem 🙂 Vi ska även tvätta ikväll, konstigt nog var det inga problem att få tvättid ikväll…Hm..! 🙂
I eftermiddag ska vi ha några visningar på vår lägenhet igen så vi har städat lite här hemma på förmiddagen. I morgon kommer G:s familj på lunch och fika för att fira oss. På lördag kommer min mamma och min mormor på lunch och fika för att fira oss. Mamma tar sedan med sig Isabella och Tjorven hem för att jag och G ska ut och äta på kvällen och på söndag ska vi fira vår födelsedag genom att gå på spa och njuta. På söndagskvällen bjuder mamma på födelsedagsmiddag när vi hämtar hem våra små älsklingar igen. Det blir nog en toppenhelg!
Vi önskar er en trevlig valborg och en trevlig helg!

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.