Solig torsdag

Imorse bestämde Isabella och jag oss för att gå till öppna förskolan i Liljeholmen. Men strax innan vi gav oss iväg fick vi ett sms av Sofi och Elis att dom var på väg till fruktparken (den ligger precis brevid öppna förskolan) och eftersom solen sken så härligt ute så gick vi dit istället och lekte en stund. Isabella ville helst bara åka rutschkanan i form av en banan och Elis höll sig i andra änden av parken så det blev inte så mycket skitsnack mellan mig och Sofi idag ha ha! Fast vi ska ses imorgon igen och leka i parken i Aspudden och då kanske barnen vill vara på samma ställe 🙂
Tjorven och jag har precis varit ute på en runda och Isabella och hennes pappa vilar middag just nu så det är ganska lugnt och skönt. Isabella är inne i en period där hon ska testa oss och speciellt mig. Hon är extremt mammig igen och vill gärna att jag ska bära henne helst alla 11 timmar som hon är vaken per dygn! Varje gång man säger i från/nej för att hon gör något bus så pressar hon fram ett fejkat illvrål. Ibland slänger hon sig handlöst ner på golvet och ligger och vrålar men ibland står hon bara kvar på stället och vrålar och vrålar och vrålar….Eftersom hon är en liten busunge som hittar på en massa hyss under en dag så blir det ganska många tillsägelser och nej och dvs mycket skrik, gråt och vrål per dag. Vi blir väl snart vräkta eller så kommer väl soc och knackar på för grannarna tror att vi är barnmisshandlare. Jag blir galen snart, man kan ju inte alltid få som man vill bara för att man gråter och förhoppningsvis så förstår hon det ganska snart. Det är ju inte heller lätt att vara 18 månader och inte kunna få alla att förstå vad man vill när man inte kan uttrycka sig helt, det måste ju vara jätte frustrerande. Men vi kämpar på, för det mesta är ju vår prinsessa en duktig, glad, och snäll liten busunge 🙂
Hoppas ni också kan njuta av solen idag!


Solbrillorna fick komma på idag 🙂
Isabella "solar" nja hon hade lite svårt att hålla sig vaken på vägen hem.
Men så är det när man slarvar med sömnen på natten….

Men om det passerar en katt på vägen så måste man ju
ropa och visa mamma den, då kan man inte sova 🙂

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.