Bad day :(

Det sista jag behövde idag! (eller när behöver man en punktering egentligen? Konstigt uttryck!) Ingen bra dag idag alls! Men det är väl bättre att många skitsaker händer på en och samma dag så kanske man slipper dom på ett tag! Det är första gången och den sista hoppas jag på att råka ut för punktering på bilen. Jag är ju glad för att jag inte blivit stående längs vägkanten någonstans med en fullpackad bil med hund och barn utan att jag nu såg detta när vi rastade Tjorven. Men någon storhandling på Maxi blir det inte idag som planerat. Helgens planer kanske nu också får bli inställda eller det kanske inte är så svårt att laga en punktering. Vad vet jag… Någon som vet? Eller så kanske vår bilverkstad har en tid redan imorgon..vad vet jag .) Suck! Alltid är det något…. Jag hatar bilar men jag skulle aldrig kunna leva utan en…
Nu hoppas jag att Isabella vaknar på rätt sida nu när hon sover middag för hon vaknade definitivt på fel i morse!!! Men håll tummarna för att hon vaknar och är en liten solstråle som hon oftast är!
Hoppas er onsdag är betydligt bättre än vår

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *