Lek & skoj!

Idag har det regnat så på eftermiddagen åkte vi till ett lekland. Det finns ju ganska många olika att välja på runt om i stockholm, idag provade vi ett i Bromma. Det var ganska litet men mysigt och Isabella hade en massa skoj så det fick godkänt. Isabella hittade en massa andra barn att leka med och hon klättrade och var överallt. Hon sprang runt och tjoa och skrattade och skrämde, till pappa Gs förtjusning, tom några killar med sitt stojjande 🙂  Hon (och vi) var helt slut när vi köade hem i en timmas bilkö.


Snurra runt är kul!

Tittut, här kryper jag

Isabella testade att hoppa studsmatta för första gången och det tog ett litet tag innan hon förstod hur man skulle göra. Men sedan hoppa hon som en tok & allra roligast tyckte hon att det var att hoppa på rumpan

Isabella i bollhavet

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *