Vår dag på Torekällberget

Idag åkte vi och träffade Michaela, Christoffer och Casper på Torekällberget i Södertälje. Vädret blev någorlunda lyckat men det var väl för att vi laddat för spöregn. Det kom några droppar men det var så lite att vi inte ens behövde sätta på regnskydden på vagnarna. Varmt och åskkvalmigt var det och sedan kom solen fram och vi satt ute och åt matsäck. Barnen hade jätte roligt och sprang omkring och busade. Vi tittade på alla djuren, klappade killingar och barnen tittade in i små hus och lekte för fullt. Det var jätte kul att äntligen få träffa dom igen! Men jag och Michaela var helt slut efter vårt besök på Torekällberget med trotsiga ungar och en envis hund. Tjorven visade sig inte hela tiden från sin bästa sida idag och det gjorde inte heller Isabella och Christoffer så vi hade fullt upp i mellanåt. Ha Ha! Det är skönt att Michaela också har hund och vet att det ibland blir lite körigt med både hund och ett trotsigt barn. Casper däremot han var så snäll och tålmodig och låg mest i vagnen och mös. Som tur var kanske…Men jag tycker att vi styrde upp allt riktigt bra för det blev ju trots allt en riktig kanondag!
Efter Torekällberget åkte jag hem till min farmor och farfar och fikade. Tyvärr så råkade jag väcka Isabella vid tydligen helt fel tidpunkt så hon var arg som ett bi så vi fick åka hem lite tidigare än vad vi hade tänkt! Men annars har hon varit på ett glatt humör hela dagen även fast jag tror att gammelfarmor och gammelfarfar har svårt att tro det ha ha!!
Här kommer lite bilder från vår dag


Det fanns mycket spännande att titta på idag

Fåren

Tjorven tittade också..

Isabella tittar på dom stora grisarna

Två busfrön med massor av spring i benen och myror i brallorna

Klappa killingarna

Isabella pysslar om "bebisen"

och busar runt i den lilla stugan

Christoffer dukar fram

Isabella ska koka kaffe, ska hon gå efter vatten kanske?

Casper var så snäll och låg och mös i sin vagn

Christoffer & Isabella åker båt

Klätterapan Isabella

Christoffer var snäll och gick en stund med Tjorven

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *