2:a dagen med inskolning


Isabella sitter på bänken vid sin hylla på dagis & tar av sig ytterkläderna

Idag var det andra dagen för oss med inskolning på Isabellas dagis. Det gick  väldigt bra idag. Hon somnade ganska lätt vid vilan och hon sov i 1 timma och när hon vaknade var hon inte ledsen så det var kanon. När jag på eftermiddagen frågade om vi skulle gå hem sa hon direkt Näääe!! Själv har jag ju lite separationsångest och vill bara börja grina i mellan åt när jag tänker att hon ska vara där utan mamma eller pappa. Missförstå mig rätt nu jag tycker att dagiset är jätte bra och fröknarna är jätte gulliga men jag skulle gärna att Isabella var lite äldre när hon börjar på dagis men men det blir nog kanon! Många av barnen är ju yngre än Isabella och dessutom finns det ju inga andra barn hemma i hennes ålder att leka med för dom går ju på dagis. På måndag börjar jag ju jobba och kommer säkert ha massor att göra så tiden kommer att gå fort och man hinner inte tänka så mycket.
Nu är det äntigen helg och i morgon ska vi åka till Linköping och fira Isabellas kusiner.
Hoppas ni har haft en bra fredag och att ni alla får en härlig helg!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *