Snurrigt värre….

Nu har kortet kommit från Isabellas dagis som välkomnar oss till infomöte på onsdag och inskolning på torsdag…Ja framförhållning verkar inte vara deras starka sida om ni frågar mig!! Jag börjar ju jobba på måndagen efter så G har fått lägga om sitt schema och får ta inskolningen. Jag kan liksom inte riktigt bråka mer med mitt jobb…Men några mer lediga dagar alltså med min lilla prinsessa, lovely!
I dag har det varit först svinkallt och sedan blev det lite sommar ute igen, knasigt. Isabella och jag har varit iväg och hyrt nya Wallanderfilmen men på eftermiddagen råkade både jag, Isabella och Tjorven sova middag i nästan 3 timmar så det blir nog ingen myspys-kväll för bara mig och G ikväll antar jag…Jag undrar hur vi tröttmössor ska klara av att komma upp på morgonen och ta oss till dagis och jobb sen 🙂 I natt hoppas vi på att Tjorven mår lite bättre och att jag slipper springa ut med henne mitt i natten. Hua va kallt det var!! Stackars lilla Tjorven men hon verkar mycket piggare nu efter att ha sovit nästan hela dagen.
Ikväll när G kommer hem från jobbet ska vi iväg på en husvisning, det ska bli kul! Vi har även tvättstugan så det blir full rulle ikväll! Nu ska vi ut med Tjorven! På återseende!


Promenaden började med att vara lite kylig

Men avslutades med lite värme igen

Tjorven har snussat gott i vår säng nästan hela dagen

Update: Ja det är verkligen snurrigt värre här idag, husvisningen var visst inte förrän imorgon… 🙂


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.