Söndag och dan före dan…

Usch nu är dagen här som jag inte har väntat på…sista dagen på mammaledigheten! I morgon är det dags för mig att återgå till jobbet igen. En outfit är framlagd och matlådan är laddad i kylen så jag är nog ganska redo ändå… så ikväll är det väl det sista inlägget under kategorin “Mitt liv som hemmafru/mamma”. Pappa G och Isabella ska till dagis på inskolning i morgon och det kommer nog att gå kanon.
Idag har vi fixat lite som att skriva matsedel för några veckor och vi har varit på Maxi och storhandlat. Det har även blivit en tur till lekparken också. I kväll ska jag och G se på film och han har handlat lite smaskens också, det är man väl värd en kväll som denna?? 🙂

Håll nu tummarna för mig imorgon! Hoppas ni också har haft en bra helg!

Isabella är så rolig för hon ska alltid sitta i den lilla baljan i badkaret.
Knasunge!

Nu är hon ren och fin och redo för att gå till dagis med pappsen imorgon

Idag fick jag Isabella att ha sitt ena hårspänne i håret  i 30 minuter i allafall 🙂

Isabella leker med sitt dockskåp

Isabella kontrollerar att vi duddat in alla varorna som vi ska

Hjälpa pappa att diska är roligt!

 

Kram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published.