Tisdag på Junibacken

Denna tisdag har vi spenderat på Junibacken och har haft superkul. Full rulle hela dagen, minst sagt! Vi har åkt sagotåget, tittat på Pippiföreställning, hälsat på hos mamma mu, Petsson, Mumin mfl och sjungit på sångstunden. Vi var på Junibacken i våras med mormor men jag tror att man kan göra hur många besök som helst där. G som är ledig idag tyckte också att Junibacken var ett roligt ställe. Isabella somnade gott på vägen hem. Idag har Tjorven opererat sina ögon och det hade gått jättebra. Innan middagen hämtade vi hem en trattkantarell men numera har hon sin ring runt halsen istället. Den är ju lite smidigare men det ser ju ut som hon går runt med en badring runt halsen. Stackars Tjorven! Det blir en lugn kväll här hemma hos oss ikväll.


Det finns verkligen massor att upptäcka och göra på Junibacken
Vår älskade Tjorven, nyopererad. Hon är en riktig fighter!

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.