Torsdagsshopping

Idag åkte vi en sväng till Sickla för att kolla efter lite höstkläder åt Isabella. Det jag redan innan hade tänkt ut hemma var självklart slut i hennes storlek men vi kom ju inte hem tomhänta för de… 🙂 (När gör man de egentligen numera??)
Nu ska vi åka ner till Isabellas mormor några dagar. Imorgon ska vi hälsa på en kompis där nere som nyligen fått tillökning och snussa bebis. Jag ska få lite hjälp av mormor och gammelmormor att sy i namnlappar i Isabellas kläder så nu har vi packat alla kläder i en stor kasse. Mycket kläder blir det, hoppas dom 100 st namnlapparna räcker 🙂
Hoppas ni har en bra torsdag!


Klänning & Tröja från Polarn & pyret

H&M-shopping

Kunde inte låte bli denna söta lilla kappa med rosett där bak från H&M

En söt klänning från Name It

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.