Måndag

I kväll gick nattningen inget bra alls jag fick ligga inne hos henne i 35 minuter innan hon somnade. Vi har ju varit väldigt bortskämda nu sedan en tid tillbaka att hon somnar på bara några minuter. Det märktes en ännu större  skillnad sedan hon började på dagis för innan kunde vi få ligga där inne med henne i 40 min och 1 timme ibland men nu är det max 10 minuter som gäller. Förhoppningsvis kan hon snart lära sig att somna alldeles själv också! Ett steg i taget!
Ute har det varit fint väder och vi har varit ute i lekparken och njutit en stund ikväll annars har vi varit inne och myst och busat. Idag var min mamma iväg och avlivade hennes kisse Mozart och min kisse Fanny, dom började bli väldigt gamla och skruttiga och det kändes snällast att låta dom få somna in tillsammans. Nu sover dom och har det bra men usch vad dåligt man mår ändå. Jag tycker iallafall att mamma var duktig som tog sig iväg för fy vad svårt det där är.
Nu ska jag skriva klart Isabellas önskelista och mysa med Tjorven.
Hoppas er måndag varit bra!

Det skulle slås många kullerbyttor idag

Isabella myser inne i sitt tält

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.