Onsdag

Idag har det varit full rulle på jobbet men dagen har innehållit en massa spännande uppgifter så det var roligt. För Isabella hade det gått ganska bra på dagis idag. Hon hade varit lite gnällig men efter att hon gjort en blöja full med bajs så hade hon blivit gladare igen. Dagisfröken skojade med G som hämtade henne att sådana blöjor får hon gärna klara av hemma HaHa! G är ledig idag och i morgon med eftersom det fortfarande är så nytt med dagis för Isabella så får hon gå på dagis ändå dessa dagar. Framöver kommer ju hon att vara ledig och hemma med pappsen på hans lediga dagar. Efter dagis åkte vi till parken i Aspudden och efter middagen var vi ute i lekparken här på baksidan. Nu ska jag gå och plocka fram mina träningskläder för snart kommer Sofi och hämtar mig och vi ska köra ett träningspass på gymmet. Ska bli kul att snacka lite skit och samtidigt vara nyttig 🙂 Jag ser inte fram emot morgon dagen då jag måste jobba över till 17.00, blä! Men G är ju ledig så han hämtar ju Isabella vid 14.00 ändå.
Hoppas ni haft en bra onsdag!

Isabella gungar

Mycket spring i dom små benen

Isabella har plockat en blomma och vinkar hejdå för att hon ska springa bort till lekparken

Kram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published.