Så dålig men ändå helt underbar

Bilden är ju så dålig men ändå så är den helt underbar!

Jag älskar när jag får sådana mysiga kramar av min lilla tjej.

Denna bild är från en morgon nu i veckan som jag hittade i kameran.

 

Dagen har varit både dålig och underbar idag. Underbart för att det är fredag, det hade varit en bra dagisdag för Isabella idag, jag har presenterat mig för ett intressant jobb, Tjorven har myst med mig och mina kollegor på jobbet idag och Isabellas mormor har sett Isabellas dagis och varit barnvakt. Hon stannade även på middag och för lite bus i lekparken också. Det dåliga idag var två inställda pendeltåg, Tjorven har varit på djursjukhuset och måste operera om sitt öga och Isabella har varit jätte trött och grinig ikväll.

I helgen är vi lediga allihopa så vi ska hitta på en massa skoj!

Trevlig helg allesammans!

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.