Tisdag

Idag kände jag mig nere och mådde lite konstigt så jag tog ut min fystimme och gick hem och sov vid 12.45. Det måste ju gälla som hälsofrämjande ellerhur?! Skönt var det i allafall och välbehövligt. G var ledig idag så vi hämtade Isabella tidigt (hon behövde vara där några timmar idag tyckte fröknarna då det fortfarande är så nytt för henne och hon var ledig igår och ska vara ledig med mig på fredag) och åkte till Sickla och shoppade lite och lekte på Andys lekland. Det var fulle rulle och det bjöds på många skratt. Det uppskattades verkligen av oss alla tre. På vägen hem fick jag igenom min önskan om middag på Max. Vi äter typ aldrig där så det är så gott när man äntligen får 🙂 Isabella har nu börjat förstå sig på att äta hamburgare om man delar på brödet och hamburgeköttet och delar dom båda i små bitar. Pommesen gillar hon och vill gärna dippa i lite ketchup. Kan hon ha sett någon annan göra det kanske…Det kanske inte är världens bästa mat men när det inte händer så ofta så…
Kvällen blir lugn här i soffan, jag orkar inte så mycket mer än så idag  känner jag. Skönt nog så fick jag klart alla kalasinbjudningar igår så dom hamnade på/i postlådan. Kanske blir det en film eller Desperate housewives som underhåller oss. Hoppas ni har haft en bra tisdag allesammans!

Full rulle och en massa skoj på leklandet idag.

Tråkigt nog hade jag bara den sämre kameran men men…

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.