Vår torsdag

Idag har Isabella haft magknip så pappa G fick stanna med henne på dagis fram tills dom skulle gå in och tvätta sig, äta lunch och vila men allt hade gått bra idag också. Isabella är tydligen den enda ungen som efter lunchen går och tvättar sig och går sedan raka vägen in och lägger sig på sin kudde på madrassen och sover middag. Jag är väldigt förvånad men väldigt glad för att hon gör så. Det har ju aldrig hänt här hemma, visst det har aldrig varit några direkta problem att få henne att sova middag men hon har aldrig velat somna själv.
Ikväll vid nattningen somande Isabella på tre minuter det hör inte heller till vanligheterna men sedan hon började på dagis är hon såååå trött vår lilla tjej.
Tjorven har börjat att löpa/fått mens idag så det förklarar varför hon mådde så dåligt igår. Men idag är hon pigg och kry som en nötkärna men hon skäms för sina speedosbyxor som hon måste ha på sig 🙂 Men jag vill inte ha blod överallt så hon får banne mig ha dom på sig! Så just nu har vi två blöjbarn här hemma HaHa!
I morgon är det äntligen fredag och helg, det ska bli skönt!
Hoppas ni har haft en bra torsdag!

En glad Isabella i lekparken efter middagen ikväll

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.