Besök på biblioteket och Tupperwareparty

 

I dag efter jobb och dagis åkte jag och Isabella och uträttade ett ärende i Liljeholmen. Sedan gick vi till biblioteket och lånade några böcker och en cdskiva med lite roliga sånger. När vi skulle gå hem ville Isabella absolut inte sitta i vagnen utan gå själv. En bra bit gick hon faktiskt snällt och höll mig i handen men plötsligt kom ett sådant härligt trotsutbrott och hon tyckte att hon hade världens värsta mamma som inte lät henne springa omkring bland all trafik!!! Och sedan kunde hon ju inte ha varken jacka, mössa eller stövlar. Så vår promenad hem avslutades tyvärr i skrik och tjafs. Men nu efter ett litet utbrott vid middagen också så har hon varit jätte glad och sprungit runt och ännu gladare blev hon när pappa G kom hem från jobbet. Skönt att det dåliga humöret kan å över ibland 🙂 Nu ska jag i väg på Tupperware-party.

Hoppas er torsdag varit bra!

Isabella läste många böcker på biblioteket idag
Kram å Hej

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.