En händelserik höst

Ja det är verkligen en händelserik höst för oss denna höst, både med bra och dåliga händelser. Bland annat jobbstart, dagisstart, graviditet, avlivning av vår älskade Tjorven, köpstämma för vår lägenhet och i dag fick jag reda på att jag fått en ny tjänst. Denna tjänst har jag blivit rekommenderad till så jag har inte sökt den själv vilket känns jätte kul att man är eftertraktad!! Det känns som lite tråkigare arbetsuppgifter men det som lockar mig mest är att jag kommer att jobba självständigt och kan sköta mina tider lite som jag själv vill och är inte beroende av andra som jag är i dag eftersom jag jobbar i en grupp och i en jourverksamhet. Allt går fort för jag ska börja på nya tjänsten redan 2 november så jag jobbar bara 1 vecka till på mitt nuvarande arbete. Känns lite knasigt men det blir nog bra. Sedan är det dags för mig att börja pendla igen för den nya tjänsten är i Södertörns distrikt dvs på polisstationen i Flemingsberg…vad har jag gett mig in på??? ojojoj!! Äh det blir säkert bra….
I dag är det äntligen fredag och helg! Denna helg kommer det att vara 100% fullt ös! I kväll åker vi ner och förbereder för Isabellas kalas och i morgon är det dags för kalaset och det blir lite mer folk än vad vi räknat med men det är bara kul! På söndag ska vi på dop och sedan var helgen slut! Men vi ställer ju om klockan i helgen så vi får ju 1 timma extra… 🙂
Trevlig helg!!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.