Fredagsmys

I dag har jag och Isbabella varit lediga och gått med Isabellas mormor på Underbara barn-mässan i Älvsjö. Många påsar kom med hem men mest gratisreklamsaker. Vi handlade lite Weledaprodukter, majskrokar, en klännig från kamelont, sydda bakverk till kakfatet, mössor och halsduk från geggamojja och lite annat smått och gått till bra mässpriser. Isabella hittade en massa skoj att leka med och hade fullt upp mest hela tiden, men efter en korv med bröd så somnade hon gott i vagnen en stund. Jag upplevde att det var färre utställare i år men lite mer rymligt vilket var skönt.
I kväll har Isabella och jag invigt våra nya likadana mössor som vi köpte idag. Vi gick ner och gungade och busade i lekparken. Sedan har vi nu dansat till Lilla melodifestivalen men nu var det ju dags att avbryta för läggdags och liten snussar sött på kudden.
I morgon ska vi gå med Sofi på mässa för att hålla henne sällskap och sedan åker jag och Isabella ner till gammelmormor på middag och sover hos mormor. På söndag ska vi nämligen gå på Mora träsk i Trosa.
Nu blir det mys framför TVn med G, jag tror att det blir ett gammalt Morden i Midsommeravsnitt.
Hoppas er fredag blev bra och att helgen blir kanon!


Det fanns mycket att göra på mässan. Isabella hittade leksaker, bilar, målade teckningar, bollhav och hon sprang som en tok där inne på mässan

Man blir trött av att busa runt på mässan

Isabella och jag i våra nya mössor

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.