Måndag

Ja då var det en ny vecka igen och sista veckan för mig vid detta skrivbord, nästa vecka börjar jag på min nya tjänst, spännande! Isabella fyller 2 år i morgon och jag har så svårt att förstå att hon blir så stor redan! Jag har sagt det förrut men vart sjutton tar tiden vägen???
I morgon eftermiddag flyger G till Italien med jobbet och dom ska besöka en vingård, ja sånt får man göra när man är sommelier…Fuskit eller förresten så är jag faktiskt inte så himla intresserad av att kolla på vindruvor och lukta på korkar, däremot är det ju gott att dricka vin 🙂
I kväll fortsätter kalasandet hemma hos oss då Jennie och Jeanette som inte hade möjlighet att komma i lördags kommer och fikar.
Isabella hade fullt upp i går kväll när vi kom hem med att leka med alla sina nya fina saker som hon fått. I morse sprang hon direkt upp och in till sina saker och började att leka, sötnos!
I kväll bjuder vi på lite kalasbilder från kalaset i lördags!
Nu ska jag ta hand om lite inlämnat knark här, blä så långt i från min egna verklighet men samtidigt kommer jag att sakna dessa varierade arbetsuppgifter.
Hoppas ni får en bra måndag allesammans!

Isabella hade fullt upp  går kväll med att titta, känna och leka med alla sina nya leksaker som hon fått.

Observera att det inte riktigt är jag som satt på henne rosa

hjärtestrumpbyxorna och den röd- & vitrandiga klänningen 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.