Nya vinterskor

Natten var hemsk, Isabella kunde inte sova och kom in till oss redan vid halv elva så vi gick och lade oss tillsammans i hopp om att sova. Men nä…hon halvsov i mellanåt men låg och sparkade, efter ett par varningar så tog mitt tålamod slut och jag gick in med henne till sin sång vid 02.00. Jag var så enormt trött så jag mådde illa. Hon somnade efter en stund till ljudet av mamma mu-skivan. Sedan sov vi ostört ända till klockan 6.20…Jag fick ligga kvar en liten stund längre i morse men när Isabella för tredje gången kom in och anföll mig och ropade “Mammma” gick jag upp 🙂 Behöver jag säga att både Isabella och jag har varit lite lättirreterade och griniga idag?!
På dagen idag åkte vi till Sickla och handlade doppresent och ett par nya vinterskor till Isabella. Det blev ett par likadana som hon hade förra året från Kavat, vi var supernöjda med dom förra året. Sedan åkte vi vidare till Maxi i Nacka och storhandlade, skönt att ha lite fyllda skåp igen.
I kväll blir det en lugn kväll och en massa mys och lördagsgott!

Isabellas nya och varma vinterskor från Kavat

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.