1:a dagen på nya jobbet

I dag var det 1:a arbetsdagen på nya jobbet och det gick väl okej, rörigt i huvudet med så mycket ny information men så är det ju alltid när man börjar med nya arbetsuppgifter. Men att börja pendla igen efter 2 år känns inte riktigt helt 100, fy bubblan!! Först missade jag bussen med typ bara några sekunder, retligt! Sen fick jag sitta i busskuren och frysa i stormen i 9 minuter och sedan var det dags att frysa på perrongen i Älvsjö i väntan på pendeltåget…urrburr!! Egentligen tar väl resan bara 22 minuter så jag ska väl inte klaga men men…det är ju skillnad mot att jag bara hade ca 6 minuters promenadväg till jobbet innan!
Isabella har varit så enormt duktig i dag, inte ett enda litet tjafs har hon och jag haft idag! Otroligt men sant så som det varit den senaste tiden. Hon klädde på sig utan problem från dagis och hon gick snällt hela vägen hem och höll mig i handen i stället för att sitta i vagnen. Hemma har det inte varit något gnäll eller sånt heller och jag blir sååå glad! Efter middagen gick vi ut till lekparken på baksidan men usch va mörkt det är ute nu och det blev ju inte bättre av att lampan i lekparken var trasig. Det blev en kort visit där och vi gick in och dansade till Mora Träsk i stället.
I kväll blir det tidigt i säng för mig, jag är supertrött! Dels så knölade Isabella i natt och sedan så är jag trött efter allt nytt i dag.
Hoppas er start på veckan också var bra!

När vi kom hem så målade vi i Mamma mu-målarboken

Isabella ville posera framför kameran. Det var bra tyckte jag för på onsdag ska hon till fotografen…

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *