En stolt Isabella

 

I lördags när jag fixade i ordning mig lite hemma inför klassåterträffen på kvällen så såg Isabella att jag målade mina tånaglar fint röda. Självklart ville hon också ha nagellack på sina tår men rosa såklart. Gissa om hon stolt visar upp sina fötter nu 🙂 Hon riktigt skiner upp, ser sådär nöjd ut och känner sig såååå fin! Sötnos!

I morgon har jag fått sovmorgon för det är ingen idé att åka till jobbet innan vi ska på ultraljudet på Sös. Tänk i morgon ska vi äntligen få hälsa på inne hos bebis 🙂 Jag drömmar mardrömmar om att det är tomt inne i magen eller att det ligger fler än en där inne. Precis så drömde jag innan jag gjorde ultraljudet med Isabella inne i magen också. I morgon får vi svaren!

Nu ska jag snart vara duktig och åka och träna med Sofi medans Isabella nattas av pappa G.

Bäst att sätta fart och byta om till träningskläderna nu då…

Hoppas att ni haft en bra tisdag!

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.