Fredagsmys

I dag hämtade jag en snorig och hostig Isabella från dagis. Skönt att hon har långhelg den här helgen då hon och G är lediga på måndag. Isabella började med fredagsmys redan när vi kom utanför dagis. Hon hittade den lilla festisen som låg under vagnen, den blev över i går vid korvkioskbesöket. Smaskens tyckte Isabella som dessutom mer än gärna satte sig i vagnen för att få dricka upp den. Det var lite skönt tyckte jag även fast jag gärna inte hade låtit henne dricka den där men hon satt sedan snällt i vagnen hela vägen och under handlingen på Coop. På väg hem från affären ville hon gå och det gick faktiskt jätte bra. Tyvärr kom den där låsningen i min högra skinka tillbaka i dag och sjukt nog vid samma tidpunkt som i går, halv fyra. I kväll blev Isabella jätte trött och hängig redan vid kl 18 och efter en rejäl brottningsmatch för att ge henne näsdroppar och alvedon somnade hon på två sekunder i sin säng.
I morgon är det lördag och dags för återträff med niorna, det ska bli kul. Har dock ingenting att sätta på mig…G och Isabella ska ha det mysigt här hemma och på söndag ska vi mötas hemma hos Gs mamma som bjuder på farsdagslunch. Det blir till att åka kommunalt för oss alla i helgen då bilen inte blev klar på verkstaden. Den som blir överlycklig över det är ju i allafall Isabella som tjatar SÅ hela tiden om att åka kommunalt 🙂
Trevlig Helg allesammans!!

Isabella startade fredagsmyset redan i vagnen på väg hem från dagis i dag

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.