Jag är värd en stjärna, en stor guldstjärna!!

I dag är jag verkligen värd en stor guldstjärna för jag tog mig i kragen och ringde vårdcentralen och fick en tid för min rethosta i dag. Mina nära och kära vet att det där med att ta mig till läkaren inte sker i första taget precis och oftast inte av eget intiativ. Läkarbesöket var lite rörigt men jag bestämde mig bara för att le, har ju ingen bra erfarenhet från sjukvården. Läkaren började med att ropa upp mig som Margatera Andersson (jag heter maggan i andranamn vilket jag alltid avskytt) Andra gången som han kallade på mig efter ett blodprov hos labbet så hette jag tydligen Amanda. Sedan klarade han väl inte svenska språket så bra så vi hade lite missförstånd ett tag men allt löste sig och med mig hem har jag en dundermedicin så nu ska väl den här förbaskade rethostan försvinna sin kos. Nu kanske man också kan få sova lite mer på nätterna igen.
Men allra mest så förtjänar jag nog min guldstjärna för att jag faktiskt även har tagit första hutten av medicinen redan! Jo mamma och pappa det är faktiskt sant! 🙂 Den smakar skit och ska tas 3 ggr om dagen så vi får väl se hur det går i fortsättningen….

Jag – värd en guldstjärna

Har fått några gliringar igen om att jag tydligen syns för lite här så jag får väl bjuda på en bild då 🙂

Kanske inte en av dom bästa men skyll er själva…HiHi!

Min dundermedicin

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.