Lammkött & åka tåg

I dag fick vi hämta vårt lammkött som jag köpt av en kollega som har en gård uppe i Hassela. Jätte fint ekologiskt kött till bra pris. Jag kan inte så mycket om kött och så men min mormor som är en expert och G sa att det var jätte fint kött så jag litar på dom 🙂 Problemet var ju att vi bara har en liten frys så 18,5 kg lamm fick självklart inte riktigt plats så vi hade beställt middag hos gammelmormor i kväll och lämnade av lamm i hennes stora frys. Samtidigt lämnade vi tillbaka min mammas bil som vi lånat och eftersom vår bil inte blev klar i dag på verkstaden så åkte vi tåg och tunnelbana hem igen, till Isabellas stora förtjusning.
Nu ska jag och G kolla på en film som vi hyrde på vägen hem. Men vi får se om jag håller mig vakenhela filmen för jag är så enormt trött och har ony i huvudet.
Hoppas ni haft en bra måndag!

Vinkar till mormor

Kollar om mormor är kvar även fast tåget åkt i en kvart

Läsa tidning

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.