Sköna & soliga lördag!

I förmiddags passade vi på att njuta utav solen som otroligt nog tittade fram idag. Det har vi ju inte direkt varit bortskämda med på sista tiden, grått, grått, grått och trist har det ju varit. Vi åkte till Aspudden och tittade på djuren och lekte en stund i lekparkerna. I samma sväng lämnade vi in Tjorvens aska så hon nu kan begravas i Djurminneslunden. Åhh vad vi saknar våran vovve!!
I eftermiddags var vi i väg på teater tillsammans med Elis och hans föräldrar. Eller hostiga jag följde inte med utan letade parkerngsplats och gick en liten promenad under tiden. Dom såg “Klä på klä av” på Teater Tr3 och barnen verkade nöjda. Efteråt promenerade vi bort och åt middag tillsammans på ett av vårt favvohak Stekpannan.
Nu sover liten och jag och G ska se en film eller nåt. G ska i väg och handla chips för han blev så sugen när han i kväll vid middagen hörde att stefan köpt chips. Själv mår jag illa som vanligt så vi får se,  men det åker nog säkert ner ett eller två chips ändå 🙂
Hoppas ni också fick njuta av lite sol i dag!


Isabella kollar på kaninerna i dag i Aspuddsparken

Två sötnosar på teater i dag

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.