Sköna söndag

Ett sent inlägg då blogg.se krånglat hela kvällen, suck!

I dag har det verkligen varit en skön, slapp söndag här hemma. Jag har inte ens varit utanför dörren utan bara öppnat till balkongen för lite luft. G har skötit tvättstugan och varit ute med Isabella. Själv sov jag världens skönaste eftermiddags vila och sedan var det dags för mellis så vi hann inte göra det vi planerat så vi blev hemma. G försvann i väg på middag med kollegorna i kväll och Isabella och jag tittade på hennes favorit “Mamma Mu” och myst hela kvällen. Vi får se om G får lov att vabba i morgon eller om tanden håller sig lugn i morgon. Isabella har mått bra och inte haft någon feber i dag men innan nattningen i kväll blev hon lite extra grinig så vi får se. Jag böjar ju mitt nya jobb i morgon, spännande! Så i morgon ska jag ut och åka buss och pendeltåg och gå upp lite tidigare än vanligt 🙂

Hoppas ni haft en lika skön söndag!

Kraaam!

Nallen som Isabella fick av sin morfar(av vem annars he he!) är absolut favoriten just nu. Den ska med överallt och ni kanske förstår att jag inte bråkade så mycket om att den inte var märkt när den redan på måndagen efter kalaset skulle med till dagis. Alla vet vems nallen är för det finns inte så många SSK:are på dagis! 🙂

Nallen skulle sitta brevid henne på stolen vid middagen i dag

Fullt i pappsens knä

Nallen bärs runt mycket i den babyliften som hon fick till dockorna i födelsedagspresent.

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *