Snart helg… :)

I dag fick vi äntligen hämta hem vår bil som var färdiglagad på verkstaden. En hel vecka utan bil men det har gått kanon! Det bästa av allt det kostade ingenting att hämta ut den heller, jag hade räknat med 3000 kronor men allt gick på garantin så gissa om jag blev glad!!!! Nja 300 kronor fick jag ju betala för byte till vinterdäck men det var ju nästan gratis i jämfrelse med 3000… Tänk vad en nolla kan ha betydelse 🙂 Isabella och jag hälsade på dom två fina hundarna som finns där i verkstaden. Isabella myste och gillade hundarna jätte mycket, usch vad vi saknar vår Tjorven!! Vissa dagar och vid vissa tillfällen är det mer påtagligt, önskar verkligen att hon fanns här med oss. I kväll har Isabella gått omkring och ropat efter Tjorven och det skär i en men som tur är så ger hon upp efter ett tag och rycker typ på axlarna när hon märker att Tjorven inte kommer.
Innan nattningen i kväll tog jag och Isabella ett härligt skumbad, det gäller för mig att passa på nu innan man blir för osmidig och tar upp för mycket plats i de lilla badkaret.
Nu sover min lilla tjej medans den lille parveln i magen sprattlar på rätt bra, jag hoppas att natten blir lugn. I morgon är det fredagen den 13:e så ni som är skrockfulla får passa er…Sedan är det helg!!

Isabella älskar att bada, det måste nog snart bli ett badhusbesök för oss igen!

Självklart så är nallen med och nannar sött

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.