En härligt kall tisdag

 

I dag tog Isabella och jag pulkan och begav oss till mitt “gamla” jobb och hämtade min julklapp. Detta år fick vi ett presentkort på Adlibris.com och förra året var det ett presentkort på Akademibokhandeln, bra julklappar om ni frågar mig! När vi kom hem vägrade Isabella gå ur pulkan så vi fortsatte till lilla livset och hämtade ut ett paket men sedan fick jag bära in en vrålandes unge för vi var tvugna att gå in och äta lunch 🙂

Det är så härligt att vara ledig och att vi fått all denna snö och att det är kallt. G jobbar långdag i dag så vi har fått klara oss själva. Vi har myst, dansat, busat men också gjort en massa nytta.

I dag fick jag tillbaka min normala hörsel i ca 15 minuter så nu kanske det är på väg att vända och jag kanske får bli frisk snart?! Hoppas hoppas…är rätt less nu! Funderar på att ringa vårdcentralen i morgon, jag som aldrig går dit annars har väl snart frikort efter denna höst/vinter.

Hoppas ni haft en bra tisdag allesammans!

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *