Hälsa på Tjorven

I dag åkte vi bort en sväng till Djurminneslunden i Vinterviken där Tjorven ligger begravd. Vi fick papper hem i går om att hennes aska blev nedgrävd där i lördags. Det var ett mysigt och fint ställe med flera bänkar och en fin damm i mitten. Vi tände ett ljus för Tjorven som vi ställde i kanten av dammen.
I dag var det äntligen kallt och helt otroligt så tittade även solen fram så i dag kändes det i allafall lite mer som decembermånad. Jag har legat hemma idag också, Isabella skulle nog kunnat ha gått till dagis i dag men eftersom jag var hemma och G jobbar kväll så ville vi ju ha henne hemma med oss. Hon skulle dessutom ha varit ledig i dag för G skulle ha varit ledig hela dagen men blev tvungen att rycka in då en massa personal är hemma och är sjuka. Ja sjukare än vad han är för han mår ju inte heller tipptopp. Jag och Isabella blir hemma i morgon också och sedan hoppas vi på att kunna gå till dagis och jobb på fredag en stund. Jag skulle behöva jobba undan lite högar men jag vill ju bli frisk nu! Nu har jag hostat i över 2 veckor och är riktigt less på det. Huvudvärken, förkylningen och yrseln vill inte heller riktigt ge sig men det har jag i allafall bara haft sedan i söndagskväll. Hoppas ni har haft en bra onsdag!

Vårt ljus för Tjorven

Dammen

Isabella undersökte platsen noga


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.