Hej mitt vinterland……

Nu har äntligen snön kommit till oss och vi har ett riktigt mysigt vinterlandskap. Okej jag svor lite i morse när jag druttade på ändan det första jag gjorde utanför porten men det var ju mest svordommar över att dom inte sandat. Ett fint blåmärke på skinkan och lite öm i höften har väl ingen dött av, eller? Jag älskar vintern när det är snö och kallt, plasket och den vanliga Sverige-vintern kan jag klara mig utan.

I eftermiddags hade vi en bokad tid på banken och vi fick ett bra avtal inför det kommande köpet av vår lägenhet och det kändes bra. I kväll borstade jag av bilen och tog mig sakta men säkert till Kungens kurva (pga av vädret åkte vi alla 50 km/tim på motorvägen) för att hjälpa jultomten med lite klappar. Tänk att en sväng inne på Toy R us helt själv kan vara så rolig 🙂 När jag kom hem och när Isabella somnat hjälptes jag och G åt att slå in julklapparna och det blev en del fast vi varje år säger att det inte ska bli så många.

Nu ska vi kolla på film och ta det lugnt. Isabella mår inte helt hundra så hon var hemma i dag från dagis och hon ska vara det i morgon också för G är ledig. Vi vet inte riktigt vad det är som är fel, hon är bara jätte trött. Själv är jag fortfarande halvdöv för att förkylningen satt sig i öronen. Jätte irriterande och lite läskigt att inte höra ordentligt faktiskt.

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Vår julklappshög

I år bestämde jag mig för att skippa vanligt paketsnöre och kör med band i stället.

Det blev mycket finare paket och roligare att ge bort tycker jag!

 

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *