Lucka 1

Jag var svag för Babyshop.se:s adventskalender förra året och i år nappade jag redan att shoppa vid första luckan igen. Det är farligt att vara hemma… 🙂 Denna tunnika från Småfolk har jag tittat på till Isabella förrut och nu när den var nedsatt kunde jag ju inte låte bli. I dag kom den med posten ( jag verkligen älskar Babyshops snabba leverenser) och både jag och Isabella blev jätte glada och nöjda. I dag var det erbjudande från Ej sikke lej men det var inget som jag klickade hem faktiskt men jag var lite sugen på tröjan med helikoptrarna mend en fanns inte kvar i rätt storlek. Sedan fanns ju en massa annat som jag föll för men för ett ögonblick skulle jag vilja veta vem/vad som ligger där inne i min mage. Jag är redan spänd på vad det är för erbjudande i morgon!!

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *