Nu kommer jag att få vara varm och tjock i vinter

Nu har jag äntligen inhandlat en kappa som jag kan få bli tjockare i nu i vinter. Känns lite som ett tält i mellan åt men va sjutton nu slipper jag gå med magen putandes utanför och frysa. Perfekt att det inte blev jätte kallt och snö förrän nu när jag äntligen hittade en kappa. Jag köpte den på Lovely mama i Göteborg nu i helgen efter tips från Sofi. Dom har även en webshop men eftersom jag ändå skulle till Göteborg så passade jag på att ta mig till butiken för att prova live då jag har en jobbig svank och en stor rumpa (numera även en större mage också…) som försvårar kappköp med olika sydda veck 🙂 Bjuder på en liten bild, det finns ett tillhörande knytskärp som ej är med på bilden…

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *