Sista dagarna på året -09

Vi har haft en jätte mysig jul och mellandagar med nära och kära. Julafton firades hemma hos min mamma tillsammans med gammelmormor. Mycket god mat och många fina klappar.
På juldagen var vi ute och åkte pulka och byggde bla snögubbar, så roligt och mysigt med all snö. På kvällen kom Anna och Alex hem till oss och sov även över, jätte mysigt att ha dom här. Tyvärr vaknade jag på annandagen med världens värk i ena örat, öroninflammation vilket jag nästan förväntat mig skulle komma efter att jag hört så dåligt på sistone. Efter lunch värkte trumhinnan sönder (shit vilken smärta!!!) och på söndagen värkte vänster öra sönder också. Hua! Skönt nu kanske jag äntligen blir frisk efter 2 månaders sjukdomar tänkte jag. På måndagen var jag först hos bm och allt verkade bra med bebisen i magen, hon mätte magen, tog prover som var bra och vi lyssnade på hjärtljuden. Efter bm åkte jag till vårdcentralen för att kolla mina öron och det hela slutade med efter en låååång tid på vårdcentralen att jag har en kraftig öroninflammation på båda öronen, bihålsinflammation och som att det inte var nog även lunginflammation. Min sänka låg på 85 och man ska tydligen max ha 10. En rejäl dos med penicillin och rådet att ta det lugnt kom med mig hem. Jag tycker i alla fall att det på ett sätt är skönt att det äntligen har blivit någonting som går att bota med medicin. I dag var jag och lämnade nya prover och dom var tyvärr sämre, sänkan låg nu på 110…. Jag har fått byta medicin och jag har kämpat lite för att slippa få fira nyår i sjukhussängen. Jag har lovat att om jag får feber eller mår sämre eller inte blir bättre i helgen så måste jag direkt åka in till akuten. Jag vilar/sover hela tiden för att bli frisk nu! I dag har jag tom fått service med mat till sängen, det är verkligen tur i oturen att G faktiskt är ledig, annars hade jag aldrig orkat! Isabella och han har åkt pulka, varit på biblioteket, nere hos mormor på lunch när dom inte servat mig. Det allra bästa är nog att Anna lämnade sin “Sex and the city-box” här på juldagen och det var ju väldigt bra timeing 🙂
Hoppas ni haft en bra jul och mellandagar och gott nytt år om vi inte hörs innan!
Nu är det filmtime här hemma med G.

Vår lilla tomtenissa på julafton

Liten öppnade julklappar på löpande band… 🙂

Sedan skulle allt provas och lekas med såklart 🙂

Det har blivit en massa pulkaåkning

och bus i snön

Mormors snölykta

Min & Isabellas “snögubbe

G:s snögubbe

Min kusin hade gjort en sådan fin ask med hemgjort julgodis till oss.

Tack så jätte mycket!!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *