Torsdag

Isabella i gungan i dag

 

I dag har vi också legat hemma och vilat nästan hela dagen. Vi tog en sväng ner till gungorna efter lunchvilan. Isabella tyckte att det var jätte roligt som vanligt och grät krokodiltårar och vrålade hela vägen hem när det blev dags för hemgång. Jag tog mig och i kragen och ringde till vårdcentralen igen och fick en tid på eftermiddagen. Nu misstänker man att jag har något som går som kallas för “falsk lunginflammation”, förhoppningsvis får jag provsvar i morgon men samtidigt så finns det tydligen inga mediciner mot det för gravida…Suck! Jag fick en annan hostmedicin med mig hem i dag så nu får vi se. I går började det fruktansvärda illamåendet komma tillbaka men det beror väl på graviditeten, så i dag fanns inget annat val än att äta åksjuketablett för att jag ens skulle kunna ta mig till vårdcentralen. Typiskt mig också som glömde kolla på det där som Sofi rekomenderade mig nu när jag ändå var på Apoteket! Just ja Isabella har trotsat en hel del i dag som vanligt men det allra knasigaste var att jag fick släpa en vrålandes unge ut från labbet för att HON inte fick ta blodprov i armen!!! Tänk om hon kunde komma i håg detta när det blir hennes tur nästa gång (vilket vi självklart hoppas aldrig blir…) Knasiga lilla unge!!!

Nu ska jag vila igen och ev titta lite på Bolibompa med Ellabellabus! I morgon ska hon ev få åka till mormor och sova över, igentligen ska jag på julbord i morgon kväll men det blir väl kanske inte så nu tyvärr. Men Isabella åker nog ändå för hon och mormor har det nog roligare.

Hoppas er torsdag varit bra!

 

 

Kram å Hej

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.