Världens sötaste lilla tjejs 1:a dagiskort

I onsdags kom dagisfotografierna och vår lilla donna var ju sååååå söt!! Såklart! 🙂 Synd bara att halva luggen åkt ur hårspännet. Men Isabella har i allafall haft ett halvt rätt när jag frågat henne om hon hade hårspännet på sig på fotograferingen, för det satt inte i håret på den stora gruppbilden! Men hon var en utav få av barnen i gruppen som blev bra och satt fint på den stora gruppbilden. Stolt mamma! Många andra var lite ledsna, satt lite konstigt eller dragit i sina kläder. Men Isabella är ju ganska van att bli fotograferad… 🙂
Eftersom detta kort inte är “årets julklapp” från oss så kan jag visa det här. Vill man  ha en dagisbild så ska ni få det (tänker närmast på nära och kära förstås), säg bara vilken storlek ni vill ha.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *