Året som gått


Årets bästa: Se Isabellas fantastiska utveckling

Årets finaste: Att bli gravid igen trots dom gravidkrämpor som medföljer

Årets köp: En ny tv

Årets slöseri: Småhandlandet

Årets födelsedag: Firades med älsklingen på Spa

Årets resa: Gran Canaria

Årets jul: Firades med familjen

Årets död: Vår älskade Tjorven

Årets saknad: Definitivt Tjorven

Årets framgång: Det står Isabella för med sin utveckling och dagisstart

Årets jobb: Ny tjänst för mig

Årets utmaning: Att börja pendla

Årets upptäckt: Saffranssemlan

Årets present: En systemkamera av min älskling

Årets jobbigaste: Att låta Tjorven somna in

Årets överraskning: Att bli gravid igen

2009 är ett år då det hänt mycket i Isabellas utveckling. Numera har vi en liten tjej som sjunger, pratar, klär på & av sig själv, hjälper till med en massa och är lite mer självständig. Detta år började hon även på dagis vilket jag tycker är jätte stort, hon fick ett eget rum, hon åkte på sin första resa utomlands och hennes hår har växt ut 🙂

I Januari åkte jag och Isabella till Gran Canaria och firade min moster som fyllde 50 år. Roligt och underbart att få lite sommar i januari.

I februari fick Isabella en till kusin, nämligen lilla Alina.

I juni införde jag och G en ny tradition nämligen att vi numera ska äta smörgåstårta på Sveriges nationaldag. Jag gjorde då min första smörgåstårta och den blev kanongod!

I augusti testade jag mig positivit på gravidstickan vilket resulterade i mycket blandade känslor. Men självklart så känns det ju övervägande fantastiskt såklart! Tänk att Isabella ska bli en storasyster!

Annars har tyvärr slutet av året mest haft sina tråkigheter som att vår älskade Tjorven var tvungen att somna in, jag har först mått dåligt över dagisstart, jobbstart, graviditeten, saknaden av Tjorven och sedan i november blev jag sjuk och har inte tillfrisknat ordentligt än tyvärr.

Det finns ju mycket att säga om ett helt år men här var ett snabbt utdrag från 2009.

Klicka på dom rosa länkarna om ni vill läsa och se bilder och här kan ni läsa om våra år 2007 och 2008.

Kortet till vänster är taget i början av året och kortet till höger i slutet.

Det har hänt mycket under året.

Isabellas hår har verkligen växt under året, tom så mycket att vi  behövt klippa det några gånger

Det började med små små toffsar först 🙂

1:a cykelturen gjordes i år för den lilla damen

Den nye lilla familjemedlemen

1:a båturen

Tjorven åkte också med & njöt till 100%

Vår Tjorven är enormt saknad

Just nu försöker jag att friskna till och vilar och tar det väldigt lugnt. Kanske borde det vara just nu som jag skulle hinna med en massa inlägg men jag njuter av att alla är lediga i familjen (ja eller jag är ju sjukskriven men G och Isabella är lediga) och hemma tillsammans därav tystnaden här på bloggen och mina besök hos er. Snart drar vardagen i gång igen och då också blogginläggen och bloggläsningen (kommer ju ha massor att dela med mig här och massor att läsa igen hos er!) Tills dess får ni ha lite tålamod 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *