En duktig tjej & en lite mindre duktig

I dag har Isabella varit en jätte duktig tjej och tagit sprutan tillsammans med sin pappa. När vi möttes hemma visade hon stolt upp sitt plåster, klistermärke och tapperhetsmärke som hon fått av sköterskan. Jag har däremot varit en mindre duktig tjej i dag då jag inte kunde stå emot mitt sug på en semla. Jag har lite som en regel att aldrig äta en semla förrän vid fettisdagen för att det ska kännas lite speciellt. Jag är så otroligt sur över att man numera nästan kan få tag på semlor året runt, det blir liksom inte lika speciellt då! Hur som helst så var den gryyyymt god 🙂

I kväll hör jag jätte dåligt och jag har försökt ta nässpray, hållt för näsan och försökt blåsa mm tyvärr utan något vidare resultat så det blir inget svenskt program på tv i kväll utan det blir något som är textat. Jag hoppas verkligen att det släpper snart!!!
Hoppas att ni mår bra och har haft en bra onsdag!

Isabella visar vart plåstret sitter för 100e gången 🙂

Isabella viker sig av skratt i badet när hon och pappsen hade lite vattenkrig 🙂

Färdigbadad badbrud i sin morgonrock

Innan nattningen hade vi en liten sångstund med den mycket uppskattade sångpåsen

Isabella dansade och sjöng för fullt

Men det roliga har alltid ett slut….En liten tjej som absolut inte ville gå och lägga sig. Nä! Vi har haft lite knöl med nattningen nu under jul och nyår men vi trodde att det skulle bli bättre nu när dagis och vardagen började igen. Visst har det blivit lite bättre sedan i måndags men definitivt inte lika bra som innan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *