Helgen & måndagen

Helgen försvann med en kanonfart känns det som. I lördags åkte jag i väg och uträttade en del ärenden på förmiddagen och sedan kom mormor och gammelmormor upp och fikade och lekte en massa med Isabella. På kvällen städade vi ut julen och jag måste erkänna att jag saknar granen lite med de mysiga lyset som den gav. Jag vet inte hur många kramar vår lite större porslinstomte fick av Isabella innan han fick läggas ner i kartongen 🙂

I söndags kom Michaela upp med sin sambo och deras två små grabbar på lunch, bus och fika. Vi ses tyvärr inte så ofta då dom bor i Danmark sedan några år tillbaka men till sommaren flyttar dom upp igen så då blir det förhoppningsvis ändring på den saken. Efter deras besök kom söndagsångesten krypandes, jag brukar aldrig ha ångest på söndagar så som många andra har men i går drabbade den även mig. Jag tror att det var för att jag inte varit på jobbet på så lång tid.
I dag när jag kom till jobbet så förväntade jag mig stora högar på skrivbordet att ta tag i men det var inte så farligt och jag kände mig både lättad och glad. Efter lunch kom en kollega in med en rejäl bibba och säger “Dessa är dina, dom låg inne hos mig” Då gick musten ur mig totalt och jag var nära att packa i hop och dra…. Men någongång måste man ju ta sig igenom den och den kommer ju bara att öka så det var bara att sätta i gång och det finns så det räcker för flera dagar framöver.

Isabella hade haft det roligt på dagis i dag, hon hade ju inte varit där på jätte länge. När jag hämtade henne i eftermiddags knölade hon ingenting och det var sååååå skönt att slippa det för en gångs skull!
I kväll började jag och Sofi på vattengymnastik för gravida och det var roligt och skönt. Fast halva nöjet försvinner lite för min del eftersom G jobbar så förbaskat dåliga tider så det känns som att så fort jag ska göra något så måste jag lösa barnvaktsfrågan osv. Känner mig i bland som en ensamstående. Jag kan ju egentligen inte ha någon aktivitet på en fast dag i veckan, suck! I kväll fick Isabella vara med Elis och hans pappa och nästa vecka och veckan därpå har G löst det på jobbet. G börjar snart på sitt nya jobb och då vet vi ju inte i dagsläget hur han kommer att kunna lösa det men det problemet skjuter vi på framtiden. Det handlar ju faktiskt bara om 10 måndagar!!!
Min hälsa är både bättre och fortfarande skit. Hostan är i princip borta men jag måste nu behandla mig för biverkningar av medicinen jag åt och jag har fortfarande tryck i öronen och hör illa! Suck! Nästa läkarbesök ger mig frikort, helt sjukt!

Hoppas er helg och början på den här nya veckan har varit kanonbra. Nu är jag super duper trött så nu är det bums i säng för mig 🙂

Nu är julen över och granen är borta

I lördags köpte jag några jättefina julgranskulor som hann hänga uppe i några timmar i allafall.

Nu längtar jag lite tills jag får hänga upp dom vid nästa jul

Casper hade blivit stora killen och gick nu i hundra knyck.

Sist vi sågs i somras låg han mest och kravla på golvet

Busungarna Christoffer & Isabella

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *