Isabellas nya skidor

Isabella visar stolt upp sina nya fina (& blå) skidor som hon fått i dag

Isabella ville självklart prova skidorna direkt

Så efter maten blev det en provtur

Hon var jätte duktig och förstod helt själv hur man skulle göra.

Både jag och G blev impade

På lördag (om allt går enligt våra planer, jag vågar inte lita på något längre…) så ska jag och Isabella ut på en liten minitur med min moster. Jag får ju inte anstränga mig för mycket men nu vill jag banne mig ut och njuta av snön innan det är försent. Skidorna behöver ju få luftas lite dom också nu när vi äntligen har snö 🙂 Fast jag vill ju samtidigt absolut inte bli sjuk igen nu när jag mår bra och dessutom hör igen. Ja det är sant jag hör igen och det känns så otroligt bra, en riktig lättnad. Måste erkänna att jag faktiskt var lite orolig ett tag.

I morgon är det redan fredag och det känns lite konstigt för mig som har måndag i dag eftersom det var första jobbdagen för mig denna vecka.  I dag har jag också varit hos barnmorskan en snabbsväng på eftermiddagen och allt verkade bara bra med parveln där inne i magen. Hoppas ni alla har haft en bra torsdag!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *