Nere hos mormor

I går var Isabella hemma från dagis då hon snorade och var lite varm fast ändå en pigg och glad tjej. Vi tror att det kan hänga i hop lite med vaccinet hon fick i onsdags. Efter att jag kom hem från jobbet packade jag och Isabella in oss i bilen och vi åkte ner till Isabellas mormor. G åkte och jobbade och jobbar även i dag. Natten till i dag blev lite stökig då Isabella fick högfeber vid två tillfällen under natten och sedan kom det upp lite slem så tillslut satt hon och mormor och sov i fotöljen en stund och sedan tog vi en rejäl sovmorgon i morse. I dag har Isabella varit lika pigg men ändå ganska snorig. Vi tog oss bort till gammelmormor på lunch och sedan tog vi en liten pulkatur.

I kväll somnade den lilla damen väldigt tidigt så vi får väl se hur länge hon tänker sova. Usch jag orkar inte vara vaken mellan 3-4.30 i natt också. Jag tror att jag kryper ner i sängen ganska tidigt i kväll eftersom man inte vet hur natten blir. I morgon åker vi hem till oss igen och pappa G är ledig, så vi får se vad vi hittar på och hur alla mår. I morgon bjuder jag nog på en liten överraskning här för alla nyfikna!!! 🙂

Hoppas ni har en bra helg allesammans!

Isabella i pulkan i dag. Vi hittade tillslut en backe som var lite isigare så hon kunde åka. Hennes bebispulka kommer inte upp i någon direkt fart i backarna nämligen.  Vi har kollat efter en ordentlig pulka men dom var slut just då.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *