Pyssel

I går  pysslade vi en massa här hemma. Vi gjorde pärlhalsband, pärlarmband och bakade med trolldeg. Pärlpysslet var verkligen en tålamodsträning för både mig och liten 🙂 Men så roligt vi hade!
I dag har Isabellas mormor varit här och hälsat på. Vi tog en sväng ut i kylan med pulkan efter vilan, tyvärr glömde jag både kamera och mobil så det blev inga foton från turen. Isabella blev jätte ledsen när mormor var tvungen att åka hem, hon har ju tjatat om sin mormor i flera dagar. I morgon ska vi till Junibacken med Elis och hans föräldrar, det ska bli kul! Jag hör fortfarande lite sämre på ena örat och är trött men hostan är peppar peppar i princip borta och det gör mig sååå glad då jag hostat i nästan 2 månader nu. Snart är jag nog fit for fight igen 🙂
Hoppas ni har det bra allesammans!

Jag köpte stora pärlor i blandade färger från Panduro och även stora pärlor som ser ut som katter, fiskar, hundar och nallebjörnar. Mycket uppskattat!

En mycket koncentrerad liten dam trär pärlor

Isabellas ena armband som hon gjorde i går

Sedan ville hon absolut att jag skulle fotografera henne med sina smycken 🙂

Efter pärlona ville Isabella baka med trolldegen som hennes farmor gjort åt henne
Hon fick även massor med playdoolera i 2 års present i höstas så vi kan baka massor 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *