Pyttedans

I dag hittade jag  en annan “pyttedans” och denna har kursstart på lördag så den anmälde vi Isabella till. Tyvärr fick jag ett mail under dagen där det stod att just den kursen på lördagar är fullbokad. Typiskt! Men hon står på 1:a reservplatsen så det är bara att hålla tummar och tår för att någon lämnar återbud. Detta står om kursen:

“Här utforskar vi den egna kroppens rörelsemöjligheter och vår uttrycksförmåga. Genom olika förflyttningssätt som att krypa, gå, rulla, hoppa eller galoppera övas koordination och motorik. Vi gör rörelseramsor och sånger och vi använder ibland sjalar eller tamburin och alltid en stor portion fantasi. Varje barn har en vuxen med som deltar och blir både stöd och förebild. Musiken är omsorgsfullt utvald och varierad – allt ifrån folkmusik till Georg Riedel eller klassiskt.”

Allt annat som jag har hittat som har med dans, rörelse, gymnastik mm verkar vara från 3 år här i Stockholm.

Isabella älskar att dansa & just dansa är något hon gör ofta
(Alla bilder på bloggen är klickbara, så ni vet! ;))

Join the Conversation

2 Comments

  1. kul med dans;)kanske man ska söka ngt till ENGLA som går hemma hela dagar med mig,sökt dagis men kommer in i august:( kram

  2. Gud va roligt det lät!! Här finns inget sånt alls för såna små… ska kolla upp gymmets barndans tänkte jag.. Funky kidz heter dom. För Ville gillar också musik och dans och man vill ju ha nån kul aktivitet att göra som de gillar 🙂

    Kram till dig o danstjejen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *