Tänk om man visste…

Ja i går skrev jag ju att jag skulle lägga mig tidigt eftersom man inte kan veta hur natten blir… Ja tänk om man hade vetat för då hade jag kanske gått och lagt mig ännu tidigare än klocka 21.40! Vid 23 började liten kräkas så det blev två ombäddningar i sängen och två gånger in i duschen under natten. Hua! Just kräk har jag så svårt för fast lillfias går ju över förväntan bra att ta reda på faktiskt, det är väl för att man inte har något val och man känner ett sådant medlidande med henne. I morse efter frukosten var det dags igen men sedan peppar, peppar har det inte varit något mer men vi får se hur natten artar sig. Hon har velat äta och dricka både i natt och under dagen och hon har varit väldigt pigg så det har varit lite konstigt. I morgon får hon vara hemma med pappsen och på tisdag med mig så det har gått minst 48 timmar innan hon är tillbaka på dagis. Vi håller verkligen tummar och tår för att det är över nu och att vi får sova i natt. G jobbade sent i går och när han kom hem vid 04-tiden och kände hur skönt det skulle bli att få sova så upptäckte han att jag även låst underlåset till lägenheten (vi gör bara det när vi åker bort och när vi är överens om det annars) och den nyckeln hade han det smartskaftet inte med sig. Där stod han och fick åka tillbaka till jobbet på andra sidan stan och sova. Han kunde ju ha ringt för vi var ju bara 45 min bort men han ville inte störa då han visste att Isabella mådde dåligt.

Överraskningen får ni ha tålamod med men jag lovar att jag ska berätta så fort jag får möjlighet, Sofi är nog mest spänd på vad det kan vara… 🙂

I morgon är det vattengympa och jag längtar fast denna gång ska jag inte äta av frukten man blev bjuden på innan för jag fick en sådan fruktansvärd halsbränna. Ändå åt jag bara tre små vindruvor….

Och på tal om den där parveln inne i magen… Vi kunde alla läsa i texten om vecka 29 att det stod “Nu finns det inte plats för några akrobatik konster i livmodern längre…” Det där är något som parveln där inne har missat. Ja jag känner att det inte finns någon plats längre men det verkar inte stoppa parveln. Det är vändningar som känns som dom som simmare gör när rumpan sticker upp där i bassängen. Rackarns lilla parvel att vara vild i mellan åt med tacklingar, kickboxning och allt vad den nu sysslar med 🙂

Hoppas ni haft en bra helg!

Jag älskar tulpaner! I dag när jag var och handlade så köpte jag mig en
bukett som vi nu njuter av här hemma.

Tokfia gick runt i mössan och i mina och G:s skor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *