Torsdag

I dag är jag supertrött och kunde knappt hålla mig vaken i eftermiddags när jag kom hem från jobbet. Jag hör sämre i dag vilket jag inte trodde gick, eller ja det är klart att det kan bli värre för jag är ju inte helt döv…än! I dag har jag inte ens kunnat höra vad praktikanten sa när hon sitter vid sitt skrivbord och då har vi bara en tunn skärmvägg med springor i mellan oss. Radion har jag inte ens hört i dag, i går uppfattade jag inte vad det var för musik men jag hörde att den var på i allafall Helt sjukt!
I morgon är det fredag och helg och det längtar jag verkligen efter nu. Isabella och jag bestämde innan nattningen att vi ska göra något roligt efter att jag hämtat henne på dagis i morgon. Vi får se vad det blir 🙂
Nattningen i kväll gick ganska smärtfritt med färre protester men fortfarande inte lika bra som förrut. Det är inget direkt problem att få henne att somna i sin säng utan problemet är innan man fått ner henne i sängen och sedan under natten. Så fort man nämner sova, pyjamas, välling, borsta tänderna mm så börjar hon direkt med “Näej” och det blir gråt och tjafs. Hon börjar tom skrika “Näej, Näej” när hon ser något program på tvn där någon ska gå och lägga sig. Här om natten verkade det som att hon drömde en mardröm då hon var nästintill otröstlig och ville bara lägga sig ner om hon fick ligga på pappas mage. Men så här har det varit innan den natten också men kanske har hon drömt något tidigare och numera kopplar i hop sova för natten och mardrömmar. Eftermiddagsvilan är aldrig några beskymmer. Vi vet inte men någon välling vill hon inte ha innan nattning längre utan helst på nätterna istället när hon vaknar och hon har inte sovit en hel natt i sin säng sedan i början av november, suck! Förrut sov hon i sin säng till runt 4 men numera kan hon vakna redan vid 23. I kväll fick jag i henne lite nyponsoppa så att hon inte ska vara helt tom i magen men det fick jag även i henne några kvällar under jul och nyår också och hon vaknade på nätterna ändå. Vi får se när denna fas ger med sig.
Hoppas ni haft en bra torsdag!

Isabella dricker nyponsoppa och mössan skulle absolut vara på i kväll. Som tur var fick jag ta

av den tillslut vid nattningen för att man inte sover med mössan det var vi helt överens om 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *