En ledig och randig fredag

I dag är jag och Isabella lediga och det känns såååå skönt! Jag har inte lika ont i dag som tur är men det är inte bra.
Isabella började morgonen med en massa dans och bus så nu är vi redo för denna dag. Isabella ska åka till mormor över helgen och jag kommer att sakna henne så mycket. Men jag har ett litet projekt att utföra i helgen. Projektet kanske inte är så bra för mig och ännu mindre just nu när jag har ont men det är nu jag kan och ni ska få se sen 🙂

Hoppas ni får en bra fredag och helg!

Full fart och bus tidigt i dag

Som ni kanske förstår så är det den lilla damen själv som klätt sig i dag.
Det blev väldigt randigt 🙂

Dansa med Pippi

Vicka på rumpan… 🙂

Join the Conversation

2 Comments

  1. Hej hej.. vet inte om jag ska hjälpa till i morgon.. jag är ganska förkyld och att döma av Elis alla sjukdagar så ska jag nog inte riskera att smitta ner dig nu när du äntligen är friskt 🙂 Tyvärr.. Jag som har laddat hela veckan!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *